Proef onze heerlijke charcuterie en salades

Keurslager Jeroen & Joyce maakt enkel gebruik van verse producten, afkomstig van zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Op onze uitgebreide kaart zijn dan ook niet alleen vlees- en visgerechten terug te vinden, maar u kunt bij ons tevens terecht voor een eenvoudig hapje of salade of voor de heerlijkste charcuterie in Avelgem en omgeving.

Enthousiaste medewerkers

Een enthousiast team van medewerkers staat hierbij volledig te uwer beschikking en garandeert dan ook een meer dan bovengemiddelde dienstverlening. Zo verzekeren wij u dat ons vlees op de best mogelijke wijze wordt aangeboden aan onze klanten.

Bij Keurslager Jeroen & Joyce vindt u het ruimste aanbod aan vers vlees en huisbereide traiteurgerechten gecombineerd met heerlijke salades, allerhande buffetten en barbecueschotels. Wij staan hierbij dagelijks klaar voor u de particulier maar bedienen ook frituren, restaurants en grootkeukens.

Zelfgemaakte salades

Naast onze vleesproducten staan wij echter tevens bekend om onze zelfgemaakte salades. Deze worden voorzien van gezonde, verfrissende groenten en afgesmaakt met fijne kruiden. En ook voor tal van huisbereide gerechten bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Back to Top