Folder

Ontdek hier onze folder vol met smakelijke gerechten en suggesties. Een ruim aanbod aan BBQ, rundsvlees en zoveel meer..

Wenst u meer informatie of een bestelling te plaatsen? 
Contacteer ons gerust via het contactformulier of bel ons op via het volgende telefoonnr: 056 64 42 33

BBQ

BBQ hapjes

Vuurfakkel  € 19.50/kg 
Scampibrochetje (2 scampi's)  € 33.00/kg 
Souvlaki van varken  € 14.50/kg 
Souvlaki van kip  € 15.00/kg 
Souvlaki van rund  € 17.00/kg 
Brochette van minipensjes (witte pens, curry, kaas) € 15.50/kg 
Grillworst  € 14.00/kg 
Grillworst "speciale"  € 14.00/kg 
Borrelboutje van kip  € 0.50/kg 
Balletjesbrochette  € 14.00/kg 
Brochette van Kiphaasje  € 16.00/kg 
Opgevulde witte pens  € 13.70/kg 
Witte pens  € 11.20/kg 
Casselrib  € 19.44/kg 

 

BBQ- Hoofdgerechten

Varkensvlees
Gemarineerde varkensbrochette  € 11.20/kg 
BBQ worst  € 11.50/kg 
Chipolata  € 12.70/kg 
Mangalica worst  € 14.00/kg 
Gemarineerd spek  € 9.60/kg 
Speklapjes van het Mangalica varken  € 14.00/kg 
Duo's (varkenshaasje met spek en kaas)  € 15.50/kg 
Gemarineerde ribbetjes  € 11.50/kg 
Gemarineerde spieringslapjes  € 9.80/kg 
Spiering van Mangalica  € 14.00/kg 
Kalfsvlees
Gemarineerde kalfsbrochette  € 22.00/kg  
Gemarineerde kalfs "côte à l'os"  € 24.90/kg  
Kalfslapje gemarineerd  € 28.00/kg  
Kalfstournedos  € 26.00/kg  
Kalfs filet pure  € 38.50/kg  
Kalfs dunne lende  € 25.90/kg  
Lamsvlees
Gemarineerde lamsboutsnede  € 19.00/kg 
Gemarineerde lamsbrochette met zongedroogde tomaatjes  € 19.00/kg 
Gemarineerde lamskoteletjes  € 25.50/kg 
Gemarineerde lamskroontjes  € 39.50/kg 
Gevulde lamsroullade  € 19.00/kg 
Merguezen  € 12.50/kg 
Kip & kalkoen
Gemarineerd kippeboutje  € 7.50/kg  
Gemarineerd kipkoteletje  € 7.30/kg  
Gemarineerde kipfilet  € 11.90/kg  
Kippebrochette "HAWAI"  € 15.50/kg  
Gemarineerde kippebrochette  € 15.50/kg  
Gekruide kippevleugels  € 7.50/kg  
Kalkoentournedos  € 13.50/kg  
Toscaans kippeworstje  € 13.00/kg  
Kalkoenhaasje "TEXAS"  € 16.00/kg  

Topper

Brochette van de chef  € 17.00/kg 
Heerlijke reuzebrochette : rundsvlees, varkensvlees, kalfsvlees, kippevlees, spek & witte pens  
 
Koude groentenschotel 
Tomaat, geraspte wortel, boontjes in vinaigrette, bloemkool, broccoli, sla & cressonette   € 3.50/p.p. 
Vitamientje € 20.50/kg
 
Aardappelgerechten 
Verse frietjes   € 1.50/p.p. 
Aardappelsalade   € 2.80/p.p.
Gevulde aardappel met lookboter   € 1.50/p.p.
Aardappelpartjes met rozemarijn   € 2.80/p.p.
 
Pastasalades 
Pastasalade v/h huis   € 5.00/p.p. 
Kilokiller   € 5.00/p.p. 

Nieuw

Toscaans bordje (vanaf 2pers.)  € 7.00/p.p. 
Potje rillette 
Parmaham met meloen 
Truffelsalami 
Saltufo 
Toscaanse roullade 
Italiaanse salami 
Toscaanse bacon 
Ham gedroogd (Noir de bigorre) 
Provencaalse salami 
Parmasalami 

 

Tappas bordje "Jeroen&Joyce"  € 10.50/p.p. 
Zongedroogde tomaatjes
Groene en zwarte olijven 
Potje tappenade 
Gemarineerde ansjovisjes 
Tomaat-mozarellaspiesje 
Potje rillette 
Blokjes kaas met zongedroogde tomaatjes 
Grissinistokjes 
Scampi's in de lookolie 
Zalm-kaasrolletje 
Gedroogde ham van Mangalica varken 

Koude voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees "hoeve" Demasure Avelgem  € 8.50/p.p. 
Bordje van Parmaham en parels van meloen  € 7.90/p.p. 
Carpaccio van huisgemaakte zalm  € 8.90/p.p. 
Steak tartaar à la Jeroen  € 9.50/p.p. 
Noordzeecocktail van het huis   € 9.50/p.p. 
Tomaat garnaal met garnituur  € 8.50/p.p. 

Onze koude schotels

Koude vleesschotel  € 15.00/p.p. 
Beenham gevuld met asperge 
Parmaham met meloen 
Gebakken rosbief 
Kippewit huisgemaakt 
Kalfsbrood v/h huis 
Gebakken kippebout 
Tomaat gevuld met vleessalade 
Gevuld eitje 
Italiaanse salami 
Koude groentjes, sausjes & aardappelsalade zijn inbegrepen in de prijs 

Topper Communie

Superbuffet van de chef  € 24.50/p.p. 
Beenham gevuld met asperge 
Parmaham met meloen 
Lichtgerookte rundsfilet 
Gebakken rosbief 
Kalfsbrood van het huis 
Parmasalami 
Kippewit "eigen werk" 
Gerookte zalm 
Gerookte heilbot 
Gestoomde zalm 
Crevette "royale" 
Perzik met tonijnsalade 
Tomaat garnaal 
Koude groentjes, sausjes & aardappelsalade zijn inbegrepen in de prijs 

 

Assortiment koude sausjes  € 2.00/p.p. 
Tartaar 
Cocktail 
Provencaalse saus 
Chilisaus 
 
Assortiment warme sausjes  € 10.00/L(per saus) 
Pepersaus
Champignonsaus 
Bearnaisesaus 
BBQ saus 

Inlands rundsvlees

Runderen die wij samen met boerderij Geert Demasure selecteren en vakkundig versnijden in eigen atelier op maat van de klant.

Côte à l'os (minimum 21 dagen DRY AGED)  €32.00/kg 
Steak Maison (malse steaks in eigen gemaakte marinade)  €19.50/kg 
Entrecôte/dunne lende  €26.00/kg 
Gemarineerde rundsbrochette  €/kg 
Rundstournedos met kruidenboter  €/kg 
Filet pure  €31.50/kg 
Chateaubriand  €/kg 
Dikke bil  €/kg 
Gekruide dunne lende à la Jeroen  €26.00/kg 

Europese runderrassen

Een eigen selectie aan buitenlands rundsvlees rechtsreeks van op de vroegmarkt in Parijs! Deze lendes laten wij in eigen huis afrijpen (dry-agen), dit om de malsheid en smaak tot een hoger niveau te tillen.

Wat is Dry-aging ?

Dry-aging of rijpen is een proces dat min of meer bij toeval in de Verenigde Staten werd ontdekt. Het vlees werd open en bloot in treinwagons vervoerd, waarbij door het hangen in de wind het vlees veel vocht verloor en indroogde. Het kreeg daardoor een zwarte kleur aan de buitenkant, maar binnenin was het dieprood en boterzacht. Inmiddels wordt gebruik gemaakt van speciale rijpings-kasten waarin het effect van het vlees in de wind zo goed mogelijk wordt nagebootst. Dankzij een optimale luchtvochtigheid, circulatie en temperatuur verdampt het vlees en breken natuurlijke enzymen het spierweefsel af. 

Waarom Dry-aging ?

Het aanbieden van een heerlijke, malse côte à l'os zoals de tijd van vroeger.

Onze runderrassen

Simmentalrund uit Oostenrijk :

Karaktervolle smaak, mooie marmering, vier weken rijpen brengt dit vlees tot op een hoger niveau. 

Limousin uit de Limogestreek in Frankrijk :

Lippenstift rood vlees, pure vleessmaak, doorgaans mager tot licht vet, na vier weken rijpen verbeterd merkelijk de textuur als de smaak van het vlees.

Charolais (label rouge) uit Frankrijk :

Zachte smaak met lichte marmering, zeer sappig en zeer toegankelijk, ideale rijping is vijf weken.

Parthenaise (zeer beperkte kweek bij kleine boeren):

Lichte marmering omwille van de vele kruiden in de voeding, ideale rijping is twee à drie weken.

Blonde d'aquitaine :

Zachte smaak en botermals, hoeft niet echt een rijping om te vermalsen, enkel de smaak te concentreren, drie weken is voldoende.

Rouges des pres :

Volle smaak en aangename textuur, lichte marmering , drie à vier weken rijping brengt dit vlees naar de absolute top.

Aubrac uit Frankrijk :

Donkerrood, paars vlees, kruidige en roomkaassmaak, enkel met zes weken rijping haal je alles uit het vlees.

Chianinarund uit Italië (Emilia romogna) :

Paars, rood vlees, mooie marmering met fantastische smaak van verse malse kruiden, doet je verlangen naar steeds een nieuw stuk, zes weken rijping is noodzakelijk voor smaak en textuur.

Tarantaiserund uit de Franse Alpen :

Zeer mooi gemarmerd vlees, lichte gepofte kastanjesmaak en lange gezouten hoeveboter nasmaak, top wordt bereikt na vier weken rijping.

Rubia gallega uit Spanje :

Ongeloofelijke smaak met lichte bite, smaak van parmesan en gezouten hoeveboter, zes weken rijping noodzakelijk voor de textuur.

Aberdeen Black Angus uit Schotland, National Parc :

Donkerrood vlees, zeer lichte smaak van hazelnoot, mooi licht gemarmerd, bereikt absolute top na rijping van zes weken.

Holstein uit Oostenrijk :

Donkerrood met sterke marmering, mooie nootsmaak met nasmaak van hoevemelk, zes weken rijping is hier noodzakelijk voor de textuur.

Belted Galloway uit Schotland, National Parc :

Donkerrood, lichte tot sterke marmering, fantastische botersmaak, rijping nodig om alles uit de kast te halen qua smaak en textuur.

Normanderund (présale vlees uit Mont St. Michel) :

Donkerrood, zeer mooie marmering, fantastische verse botersmaak, droge rijping vijf weken is hier noodzakelijk om een ongekend lekker stuk vlees te verkrijgen in alle facetten, top 3 van smaak in de ganse wereld !

Salers uit Frankrijk:

Donkerrood vlees, licht gemarmerd, zeer lekkere, diepe smaak en zeer sappig, rijping van zes weken wordt hier aangewezen voor de textuur van het vlees.

Gasconne de Pyrenees (exclusief) :

Bordeaux rood, paars vlees, diepe vleessmaak, licht gemarmerd en zeer mals, bereikt absolute top na vijf weken rijpen.

Highland longhorn uit Schotland, National Parc :

Lichte tot zeer sterke marmering, prachtige botersmaak en langdurige nasmaak, absolute smaakbom na zes weken rijping.

Mont Béliarde uit Frans Juragegebergte :

Zeer mooi gemarmerd vlees, tevens top qua smaak met een kruidige boternasmaak, ideaal is vijf weken gerijpt om de textuur van het vlees 100% tot zijn recht te laten komen.

Priëmonteserund uit Italië :

Zeer smaakvol vlees, mager tot licht vet, behoeft enkel een korte rijping om alle smaken te concentreren.

Suggestie van de chef

Degustatie van gerijpt vlees

Wordt gewogen aan kg prijs per runderras.

  • Per 2 personen is 1 runderras mogelijk
  • Per 4 personen zijn 2 runderrassen mogelijk
  • Per 6 personen zijn 3 runderrassen mogelijk

Aperitieven

  • Sangria rood
  • Sangria wit
  • Cava 'Depreville'
  • Gin: Hentho Gin

Wijnen

Wij hebben diverse soorten kwaliteitswijnen die perfect passen bij uw uitleg, vraag om meer uitleg aan de verkoopsters.

Tapas

Al ons uitgebreid gamma aan tapas ontdekt in onze winkel? Heerlijk en gemakkelijk met een lekkere aperitief.

Verse groenten & fruit

Bij ons vind u zeker de passende groenten voor bij uw gerecht, ook bieden wij jullie gewassen en gesneden groenten aan, direct klaar voor uw groentensalade. Fruit vind u ook bij ons, niet te grote verpakkingen, ideaal om uw fruitsalade te maken.

Service

Borden en bestek  € 1.00/p.p. 
BBQ toestel  € 25.00 huur (€ 100 borg) 
Houtskool (kg)  € 4.00/stuk 

Alles wordt proper teruggebracht.

Vanaf 20 personen kunt u dit gratis gebruiken

Bestel tijdig !

Bestellingen voor het weekend dienen tegen de woensdagnamiddag binnen te zijn ! Dit omdat we met verse producten werken.

Originele K-do tip : Onze cadeaubon ! 

Back to Top